TBT: THROWBACKTHURSDAYS #6 POWERED BY GILLETTE

DDS

Jaaah så er det desværre tid til den sidste TBT :( Det har været fuld hygge at få sin nostalgi på og det har vækket en masse minder frem hos os, men også vores kære læsere. Sidste uge havde vi fat i Air Force One’s, Cornrows, The Diplomats + mere.

Du kan kigge med efter jumpet – hvis du gerne vil se hvad vi har fundet frem til den sidste TBT.

KONKURRENCE: VIND EN TUR TIL NEW YORK FOR 2.

Konkurrencen slutter i dag kl. 16:00, så hvis du lige vil nå at være med i konkurrencen om en tur til New York, skal du:

1. Genskabe sin yndlingsscene fra den klassiske reklamefilm “The Best A Man Can Get”, uploade det til Instagram Cinema. Husk at hashtag #GilletteTBT

eller

2. Upload et nostalgisk billede PÅ INSTAGRAM og hashtag #GilletteTBT, så er man automatisk med i konkurrencen.

Tjek den klassiske reklame fra 1989 – hvordan burde den se ud i 2013? Lad dig inspirere og genskab en eller flere af scenerne på din helt egen måde. Læg det færdige resultat op på Instagram Cinema og hashtag filmen #gillettetbt, så deltager du automatisk i konkurrencen. Det mest originale og underholdende bidrag vinder en rejse til New York.

Hvis du vil lægge det originale soundtrack på dit bidrag til konkurrencen, kan det downloades gratis på manmory.dk

M.O.P. “Cold As Ice”

Drux:De besøger Pumpehuset på Lørdag og har været med til at gi os, noget af det bedste ‘GILIV’ musik gennem tiderne. Bare lyt til dette nummer!

Wu Tang Clan “Method Man”

Emil B: “Straight from the slums of Shaolin…

Det er den sidste TBT, og det skal afsluttes med manér! Derfor er der ingen vej uden om, hvad der efter min bedste overbevisning, er HipHop-historiens mest inspirerende og betydningsfulde rapgruppe, Wu-Tang Clan. Størstedelen af det rap der bliver produceret i dag, er desværre langt fra på samme niveau, som det Wu-Tang har leveret gennem årene, og selvom mange jacker deres schtyle kommer der højst sandsynligt aldrig så speciel og original en rapgruppe som dem igen.”

AZ “Problems”

Damian: “”Nu når vi er nået til det sidste Throwback Thursdays indlæg , kan jeg ligeså godt slutte af med manerer. AZ er en af mine all time favorites, og er helt sikkert i min top 5 over bedste rappere nogensinde. Når vi snakker flows og stemmeføring, har AZ måske et af de dopeste flows derude og er derudover måske en af de mest underrated rappere, som desværre aldrig har fået den anerkendelse han har fortjent. Mange glemmer at han rent faktisk kom frem med Jay, Biggie og Nas, men aldrig nogensinde formåede at bryde igennem og få mainstream status. Han var faktisk også med i Jigga’s “Dead Presidents” video, hvis man ikke skulle være klar over det. En af New York’s all time greats, og en af mange Brooklyn ambassadører, kan man kun elske AZ for at han altid bare har holdt sig tro til sig selv og lavet musik efter hans smag. Hvis man ikke rigtigt har lyttet til AZ vil jeg anbefale at man få fingrene i “9 Lives”, “Doe Or Die”, “A.W.O.L.”, “Aziatic” og “The Format”. Tracket jeg har valgt med AZ er “Problems” og kan findes på “9 Lives”. Det bliver ik’ mere Brooklyn!

LV

Louis Vuitton ”Millionaire” shades

Emil B: “Solbrillerne, som originalt blev designet af Pharrell og Nigo, var i HipHop-branchen et af 2000’ernes største modekendetegn, og alle rapstjerner, fra Ludacris til Jay-Z, har poseret i de guldindrammede designer shades, som naturligvis blev kopiproduceret i tons vis, så alle teenagerne kunne føle sig ekstra ekstra fly.”

saggin

Sagging/Hængerøv

Shwan A:Er en style, som jeg tror aldrig dør. Den er blevet mildere og bliver det nok også med tiden. For folk gir ikke så meget liv til at vise deres boxers mere. Trenden startede i de amerikanske fængsler, fordi de ikke fik leveret bælter og gik hen og blev ekstra populær. Det er svært at sige hvem der startede det i hip hop verdenen, men der er noget der peger i mod Ice Cube eller Too Short. ’Sagging’ er noget de ældre forældre er ekstra glade for #omvendt, hvis man lægger den og grandpa er i nærheden er der risiko for en på hovedet. Det er endda også ulovligt i nogle stater i USA.. #HoldUd #Huskbæltet

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?