MusicVideo: Moscow Streetkids “Moscow Streetkids” *World Premiere*

Moscow Streetkids Cover Front

*World Premiere*

Moscow Streetkids er en hip-hop/funk gruppe vi her på DDS har fuldt siden dag 1. Gruppen består af 7 medlemmer Øystein, Karim, Deniz, Zuhair, Peter, Mathias og Angie, som alle er ret nye i musikbranchen, hvilket er ret vildt – for de lyder som nogle der har lavet musik hele deres liv.

“Moscow Streetkids” er deres nyeste video siden den første vilde video “Success” og denne her skuffer heller ikke. Masser af gode vibes og kraftig energi fra hele holdet. Det bedste musik til en sen eftermiddag, hvor dit hjem trænger til en god oprydning.

Deres album ‘Moscow Streetkids’ burde udkomme i Oktober, så hold øje med det her på din yndlings blog bratha.

Tjek videoen og tracklist nedenunder!

Moscow Streetkids Cover Back

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?