Event: Wiz Khalifa @ Falkoner Salen 9 Okt. Support: Trinidad Jame$

WIZ_640x400

Efter en række succesfulde besøg i Danmark, vender den evigt glade Taylor Gang-rapper, Wiz Khalifa, endnu engang snuden mod København, nærmere rettet Falconer Salen.

Foruden sin udsolgte koncert i Store Vega tilbage i 2011, besøgte Pittsburgh-rapperen Danmark under sidste års Roskilde Festival, hvor han optrådte foran et tætpakket Arena-telt. I denne omgang turnerer han med sit fjerde studiealbum O.N.I.F.C. (Only Nigga In First Class), som indeholder hitnumre som ”Work Hard, Play Hard” samt gæsteoptrædner fra kunstnere som Pharrell, The Weeknd og 2 Chainz.

Den 26-årige rapper slog for alvor igennem med kæmpehittet ”Black & Yellow” tilbage i 2010, hvilket gjorde ham til prismodtager for ”Best New Artist” under 2011s BET Awards, og siden da er han blevet en af musikindustriens mest populære rapkunstnere, hvilket man kan opleve med mainstreamoptrædner på radiohits som bl.a. ”Payphone” og ”Young, Wild and Free”.

Efter Wiz Khalifas optræden i Store Vega, tilbage i 2011, fik DrozDailySteezin en eksklusiv mulighed for at interviewe rapperen, et interview som har over en kvart-million views på YouTube, og kan ses via. dette LINK.

Køb din billet her

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?