Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/drozdailysteezin.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/drozdailysteezin.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Steezin MC #1: Novum | DrozDailySteezin


oscar__1

NOVUM

– “Gør det som, SIGMA gør det”

 

Info: Novum betyder ”ny” på latin, så det er passende, at han får lov til at åbne ballet på de nye ”Steezin’ MC’s” cyphers, der skal vise hvilke upcomers DDS tror bryder igennem inden længe. Østerbro-rapperen udgør en tredjedel af gruppen Sigma sammen med rapperen Semih Automatisk og produceren Telepa-T, der også står for beatet til det første cypher.

 

DDS bookede Sigma til gruppens første rigtige gig, da de spillede til #UpInTheCut & derefter til DropDead x DDS scenen (Distortion 2013) så man må sige, at vi har fulgt trioen hele vejen. På Sigmas vilde EP, ”Frisk Valuta”, har mange fremhævet hans makker Semih, der var med i sidste års udgave af ”Steezin’ MC’s”, men Novum er bestemt en rapper af samme kaliber, der er værd at lægge mærke til. Hans stil er, til trods for hans unge alder, mørk, selvsikker og aggressiv.

 

Vi glæder os til, at se ham udvikle sig. Det bliver spændende at høre solomateriale fra Novum, for han kan helt sikkert bringe en ny stil ind i dansk hiphop.  

 

Rigtige NavnOskar Westh-Madsen

Alder: 21 år

Hjemby: København K

Største hits: Pede B feat Novum + flere Hele Holdet Holder“, “Frisk Valuta” SIGMA

Tilknyttet: SIGMA

Udgivelser: Sigma “Frisk Valuta” & “Lige under dynen

Pladeselskab: Intet

Sidehustle: Film

 

 

Favorit Kunstner: Gangstarr & 50 Cent

Favorit Sang: Gangstarr “Full Clip

Favorit Album: Nas Illmatic

Favorit Musikvideo: Joey Bada$$ “Unorthodox

Største Inspiration: Nas

 

 

Hvordan det føles at være en DDS 2013 STEEZIN MC:

“Godt”

Hvem bliver DDS STEEZIN MC’s næste år:

“Esben (KAPUT)”

Planer for fremtiden:

“Anskaffe mig en ulvehund”

 

Læs mere hos MetroXpress lige her

 

Skrevet i samarbejde med PTA