Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/drozdailysteezin.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/drozdailysteezin.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Steezin MC #7: Dayson | DrozDailySteezin


dayson__2

DAYSON

– “D-D-D-D-D-Dayson #AltFor”

 

Info: Dayson er en af dette års yngste og mest atletiske Steezin MC’s, og er nok den helt store overraskelse, da mange hip-hop entusiaster sikkert aldrig har hørt om ham. Ikke nok med at han ikke ligner din average danske rapper, så lyder han heller ikke som nogle andre derude. 

 

Hans meget dystre tonelege og A$AP Rocky slash Ace Hood lignende udseende, var sandeligt også det der fangede DDS’ opmærksomhed. Han render rundt med de energiske drenge fra sit AltFor crew og rapper med en heftig swag foran kameraet. Han har potentiale til at blomstre i den danske musikbranche, hvis han bare forbedre sig på enkelte områder. 

 

Vesterbro drengen har ikke rigtigt udgivet noget prof materiale, men mon ikke det kommer efter hans lille showcase i Steezin MC’s. Om ikke andet, kan man ikke lade vær at syntes godt om ham, da han skiller sig mest ud, og er nok en af de mest ydmyge personligheder i systemet. But don’t take his kindness 4 weakness – Dayson er nemlig prof bokser i fritiden.

 

Nu om dage – er det at være en lyrisk rapper, ikke nok til at bryde igennem på den store scene, der skal nemlig meget mere til, og mange af disse andre egenskaber og kvaliteter har Dayson så sandeligt i sig. Lad os håbe han slår igennem, for Danmark har brug for en black rapper, da vi ikke har  haft nogen gruish siden Agami brathas’ne.

 

Rigtige Navn: Ritti Dayson

Alder: 19 år

Hjemby: Vesterbro / Holbæk

Største hits: Dayson feat Juif D’noir “GTA“, Dayson feat Jace “KradZz AF“, Dayson feat Jace “Så Det Dope“, Dayson “Det Penge” 

 

Tilknyttet: AF (AltFor)

Udgivelser: Ingen

Pladeselskab: Intet

Sidehustle: Boksning

 

 

Favorit Kunstner: 50 Cent & Ace Hood

Favorit Sang: The Game feat 50 Cent ‘Hate It Or Love It

Favorit Album: 50 Cent ‘Power Of The Dollar

Favorit Musikvideo: French Montana “Hell On Earth” feat Waka Flocka & Prodigy

Største Inspiration: “Penge, Para, Fluzz”

 

 

Hvordan det føles at være en DDS 2013 STEEZIN MC:

“Det bare på at være med brotha”

Hvem bliver DDS STEEZIN MC’s næste år:

“Isaac”

Planer for fremtiden:

“Store planer”

 

Læs mere hos MetroXpress lige her

 

Skrevet i samarbejde med PTA