Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/drozdailysteezin.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/drozdailysteezin.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Steezin MC #8: AWADA | DrozDailySteezin

awada__1

AWADA

– “Ghetto Ghetto Ghetto”

 

Info: Hvis du er typen der undersøger alt indenfor dansk rap, så burde du også vide at AWADA vandt Rapkings 2012. Det var noget der fik en del mennesker i undergrunden, til at snakke positivt om den meget unge rapper fra Tingbjerg.

 

Det imponerende ved AWADA er helt klart hvor teknisk dygtig han er, i forhold til hans alder. Et perfekt eksempel vil du se i Cypher #2 hvor han flipper ordet ghetto og laver det vildeste wordplay. Han rapper om ting, som folk fra ghettoerne rundt i Danmark kan relatere til og kan uden at fornærme nogen, minde om et nyt ungt medlem af MellemFingaMuzik.

 

AWADA vil gerne ud og fortælle folket et par historier om livet som en ghettodreng, og når han som på tracket “Træt“, skruer sin karismatiske underspillede humor på, nice ordforråd og fede accent, så bliver det lige pludselig super interessant at lytte med. 

 

Et godt råd fra os, vil helt klart være at han i fremtiden burde lave tracks alene eller med rappere der er ligeså gode eller bedre end ham. Vi tror i hvert fald på at AWADA når langt i fremtiden, for det virker som om at han er fuld dedikeret til sin rap karriere og ikke bare ser det som en lille hobby. 

 

 

Rigtige Navn: Jihad Awada

Alder: 18 år

Hjemby: Tingbjerg

Største hits: Reese feat AWADA “GADESOLDAT“, AWADA ‘Gæt Hvem‘, AWADA “Træt

 

Tilknyttet: Mig selv!

Udgivelser: Ingen

Pladeselskab: Intet

Sidehustle: Jeg er bare på!

 

 

Favorit Kunstner: Eminem, 2Pac

Favorit Sang: Eminem feat Nate Dogg “Till I Collapse

Favorit Album: Eminem “The Eminem Show

Favorit Musikvideo: Dope D.O.D. “What happened

Største Inspiration: Eminem og 2Pac

 

 

Hvordan det føles at være en DDS 2013 STEEZIN MC:

“Det luxus”

Hvem bliver DDS STEEZIN MC’s næste år:

“Ethanol”

Planer for fremtiden:

“At stå på de store scener”

 

Læs mere hos MetroXpress lige her

 

Skrevet i samarbejde med PTA