Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/drozdailysteezin.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/drozdailysteezin.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Steezin MC #9: Nick Vanvittig | DrozDailySteezin

nicky__2

NICK VANVITTIG

– “SULTEN”

 

Info: Nick Vanvittig tidligere kendt som Nick Vanelli er dette års Steezin MC #9. Den 24-årige rapper fra Køge, har grindet på internettet i et godt stykke tid som producer, men er begyndt at prøve sine kræfter af med rap under sit nye alias hvor han har udgivet mixtapet “Sulten”. Mange af hans beats kan bl.a. findes på beatcentralen Soundclick.

 

Udover at være producer og rapper, mixer Nick sit musik selv og laver alt fra sine coverbilleder til at instruere videoer helt selv. Så det skal sandeligt siges at han er et kreativt individ. 

 

Hans stil er meget rå med gode punchlines og han kunne godt ren udseende- men også stilmæssigt minde om en dansk version af den amerikanske sydstatsrapper Yelawolf, bare i en lidt mere down tempo version.

 

Vanvittig kan blive spændende at følge, da han bringer noget nyt på bordet, i og med han styre alt selv og er en enmandshær. Han formår desuden at brande sig selv godt, og har en god stil, så lad os håbe at Steezin MC’s kan gå hen og blive et outlet for Vanvittig så han kan komme ud til et større publikum.

 

 

Rigtige Navn: Nick Sejberg

Alder: 24 år

Hjemby: Køge

Største hits: Nick Vanvittig “Sulten“, Nick Vanvittig “Peter Pan” (Feat. Egon & Ham Volkan), Nick Vanvittig “Go’ Morgen

 

Tilknyttet: Syd Lyd

Udgivelser: Sulten (mixtape)

Pladeselskab: Intet

Sidehustle: Du ved det!

 

 

Favorit Kunstner: The Diplomats, Cam’ron, Kanye West

Favorit Sang: For mange til at vælge

Favorit Album: Kanye West ‘College Dropout‘ / 50 Cent “Get Rich Or Die Tryin‘”

Favorit Musikvideo: Rick Ross “Hustlin

Største Inspiration: The Diplomats

 

 

Hvordan det føles at være en DDS 2013 STEEZIN MC:

“Vanvittigt”

Hvem bliver DDS STEEZIN MC’s næste år:

“Ham Volkan”

Planer for fremtiden:

“At fokusere mere på mine beats, er også igang med at producere Ham Volkan’s EP hvor jeg også spytter nogle linjer, hans plade dropper senere i år…udover det min egen EP og nogle projekter med Egon”

 

Læs mere hos MetroXpress lige her

 

Skrevet i samarbejde med PTA