Interview: Wiz Khalifa Part II x DDS (Talks About His Best Interview, Ty$, The Weeknd, Blacc Hollywood)

Wiz Khalifa x DDS

280.000+ views ramte det første interview vi lavede med Wiz, og nu mødes vi igen 2.5 år efter, til en lidt mere seriøst samtale om hvad der sker i hans movielife. Vi kommer ind på hans signing af DDS favoriten Ty$, hans kommende album “Blacc Hollywood og meget mere, som enhver Wiz Khalifa fan vil finde interessant.

Kig med nedenunder og DEL det gerne med dine homies!

Check også part 1 lige her


1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: PTA / Peter Trier Aagaard · Droz Daily Steezin’ præsenterer Steezin MC’s 2013 med introtekster af… mig 23 okt, 2013

    […] Især har Droz gjort sig bemærkede som halvskøre karakterer i deres egne video interviews (Se fx deres nyeste interview med Wiz Khalifa) der måske startede med at være lige rigeligt fjollede og Nardwuar-inspirerede, men nu har fundet […]

HAVE SOMETHING TO SAY?