Event: Lil Wayne @ Tap1 26 Oktober Support: Mac Miller

LILWAYNE_640x400

Så er det på lørdag hvor Lil Wayne for første gang gæster Danmark, og derfor er der lagt op til en brag af en koncert i Tap 1. Lige nu er han pladeaktuel med albummet “Im Not A Human Being Part II” hvorpå der er hits som “No Worries”, “Love Me” og “Rich As Fuck”.

Selvom albummet fik blandet kritik og average rating, så har de nævnte tracks været nogle af de mest spillede i de amerikanske radioer og på klubberne. Udover IANAHB har Weezy også udgivet “Dedication 5” i samarbejdet med DJ Drama hvor man høre ham gøre sin ting over nogle af dette års største hits som “U.O.E.N.O”, “Started From The Bottom”, “Levels”, “Bitch, Don’t Kill My Vibe”, “Bugatti”, “Ain’t Worried Bout Nothin” og “Fuckin Problems”.

Der var hele 29 numre på mixtapet hvor der også var 2 helt nye tracks med features fra Chance The Rapper og The Weeknd. Så skal man selvfølgelig heller ikke glemme at han er noteret for 47 features de sidste 2 års tid, 25 i 2013 i følge Wikipedia. Den sidste tid er der gået nogle rygter om at han er igang med at preperere “Tha Carter 5”, som dog på nuværende tidspunkt ikke har nogen release date.

Udover at være aktiv med musikken har Wayne også brugt det sidste års tid på at få sit skaterinspireret tøjmærke Trukfit op og køre, som han også har promoveret i næsten alle musikvideoer han har været med i. Tøjmærket blev lanceret for godt og vel 1 år siden.

Tunechi får selvskab af Mac Miller, som er den officielle warm-up act for den amerikanske superstjerne på hans Europa Tour.

Køb din billet her

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?