Event: J. Cole @ Vega 10. November

f85d57c1-7aed-481d-90d9-a25200e971e6

Så er det i morgen hvor den fødte synder, J. Cole, gæster Store VEGA i København for tredje gang på 3 år. Som mange nok ved er han lige nu pladeaktuel med albummet “Born Sinner” som har fået en del ros af diverse anmeldere og medier.

Man kan helt sikkert forvente en god koncert med et godt udvalg af sange og en god energi fra en ligeså god performer. J. Cole vil altid have en speciel plads hos DDS, da det var ham der kickstartede hele vores grind, og leverede tilbage i tidernes morgen måske en af de bedste og mest intime hip-hop koncerter vi nogensinde har været vidner til.

Lad os håbe at Cole har den første koncert i mente og ikke kun levererer albummateriale, men også det der gav ham det store fanskare han har i dag, nemlig hans utrolige velproducerede mixtapes. Det bliver spændende at se hvad Cole har i ærmet til os denne gang, så alle fans derude glæd jer og køb jeres billet hvis i ikke allerede har gjort det.

Køb din billet HER

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Reviews on 21/09/2014

    What a material of un-ambiguity and preserveness
    of precious know-how concerning unexpected feelings.

HAVE SOMETHING TO SAY?