Event: An Evening with Ryan Leslie (US)

1424571_10202439966662929_1226605719_n

“They Call Him Less, But They All Need More Of Him”

Det er egentligt lidt vildt at tænke over at ingen danske bookere fik hentet Ryan Leslie til Danmark, selvom han lige har været på tour i Europa. Derfor er det fandme fedt at han kigger forbi Hotel SKT. Petri på Fredag fra kl. 21.00 (lige efter vores STEEZIN MC’s live event), for at promovere sit nye tøjmærke “Ryan Leslie”.

De fleste ved at DDS har været store fans af multitalentet fra Harlem since day one, og derfor ser vi super meget frem til denne eksklusive aften med Ryan Leslie på Hotel SKT. Petri, hvor der kun er plads til 250 gæster, der alle SKAL være klædt i sort! Aftenens musik bliver leveret af DJ Nurb, som er kendt for at spille fed RnB/HipHop på de mest kendte diskoteker vi har i København.

For gæsteliste og bordreservation, skal der skrives til: ryanleslie(a)hotelevents.dk

Man må virkelig ikke glemme denne unikke artist, der stadig knokler og hustler sig igennem industrien som en independent artist, og formår at fyre op for de vildeste views på YouTube og sælge shows rundt omkring hele verdenen. Hvem husker ikke hans studio sessions videoer fra gamle dage?

P.S. “Transition” albummet er stadig på heavy rotation på vores “kontor”.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?