Event: AZ & DJ Doo Wop + support

AZ

Så er det i morgen hvor København får besøg af en levende Brooklyn legende, som måske er en af de mest undervurderede rappere fra den gyldne era, nemlig AZ. AZ også kendt som Sosa, bliver af mange set som en originator af mafioso-rappen, som i korte træk er rap inspireret af mafia film og hændelser, hvilket han i særdeleshed også giver udtryk for i sine tekster.

Dette samt hans unikke flow og evne til at få sine rim til at lyde så flydende som muligt, har gjort AZ til en af de mest spændende New York-rappere i 90’erne og ved årtusindskiftet, dog har han aldrig formået rigtigt at bryde igennem og har haltet med at få mainstream succes sammenlignet med hans fellow brooklynites The Notorious B.I.G., Fabolous, Busta Rhymes og Jay Z.

Sosa skulle rigtigt have delt scene med en anden New York legende, Kool G Rap, men han blev desværre nød til at aflyse i sidste øjeblik. Det gør dog ikke koncerten mindre god, og vi er overbevist om at AZ stadigvæk kommer til at levere et nice show med masser af klassikere fra hans mange albums.

Til at assistere ham, har han taget DJ Doo Wop med sig som kommer til at stå bag dj pulten.

Så kom og støt en herre der virkeligt fortjener det med sølle 80 kr i morgen aften!

Tilmeld dig eventet HER

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?