Mixtape: Louis Rustum. “Pharaohs”

YIRRR

*Exclusive*

Der sker meget spændende shit på musikfronten i Aarhus for tiden. En af dem er self’ dette års STEEZIN MC Karl William, en anden er Tais – der fangede vores opmærksomhed med dette meget undervurderet track. De er begge lige blevet tilføjet, som support for Ukendt Kunster til deres koncert i VEGA. Begge er også medlem af HUKAOS crewet, der laver en del larm i undergrunden.

Det tredje medlem er Louis Rustum, som jeg for første gang hørte til Danni Toma’s release party på “Kvinde” @ Ideal Bar. Han fangede min opmærksomhed med det samme, og jeg blev nødt til at fortælle ham at det lød som et friskt pust og at han var nødt til at sende sit shit til mig (hvilket jeg sjældent gør).

Jeg forventede ikke han havde noget projekt klar, da mange rappere i DK nu om dage bare laver musik, uden nogen som helts plan for hvornår og hvordan de vil udgive det (sørgeligt) #DetKommerSnartBroJegHarDetSygesteShitKlar. Så det kom som en positiv overraskelse at han sende et helt mixtape + info om at der d.28 November dropper en video fra projektet.

Om Louis ved jeg – at han er 21 år og har dansk/sudanesisk baggrund. Det meste på mixapet er produceret af Tais og det lyder heftig’ godt i mit øre. Det er fuckin’ fedt at se, at der NOGEN der gør noget ud af deres pis.

Stream hele lortet HER

Download hele lortet HER

Follow HUKAOS HER

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Adrian Pay on 22/11/2013

    DL link er dødt, dl her http://bit.ly/louisrustum

  2. Aske on 25/11/2013

    downloadet er tomt?

HAVE SOMETHING TO SAY?