Interview: Ryan Leslie Part 1/2 (Talks His Clothing Brand, Nipsey Hussle, Cardiak, Black Mozart)

Ryan Leslie

For 3 år siden besøgte Ryan Leslie Amager bio og der fik vi en go’ F på interview. Noget som vi tog ret tungt dengang, men som vi efterhånden er blevet ret vant til i denne branche. Ryan Leslie har gået igennem hårde tider med f.eks et tab på 1 mil $ pga. han forsvundne bærbar og har i den tid fundet ud af hvor vigtigt det er, at være tæt på sine fans. Du kan f.eks hvis du har lyst – få hans telefon nummer eller direkte mail, hvis du melder dig ind i hans Renegades Club.

Derfor havde han også denne gang givet sig tid til 2 passioneret fans og interviewere som os. Han gav nemlig det længste interview vi har prøvet at lave og nok også det mest seriøse og motiverende.

Tjek det nedenunder og del det gerne med dine venner.

Det er alt for fedt at tænke på at han ingen manager har.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?