SteezinNews: 3 indgår samarbejde med Deezer

deezer

Her forleden indgik den forholdsvis nye musiktjeneste Deezer et samarbejde med 3 Mobil, så alle forbrugere har mulighed for at få adgang til tjenesten for 59 kr./md i 6 måneder. Dette var jeg specielt glad for at høre, da jeg har været 3 kunde det sidste halve års tid, og har været meget glad for at have dem som udbyder. Udover det har jeg også haft et Deezer account siden i sommers, og har ligesom 3 været meget glad for det. Jeg har aldrig rigtigt benyttet mig af nogle musiktjenester, eller været fan af det som sådan, men efter at have afprøvet Deezer må jeg ærligt indrømme at jeg blev fanget af deres musikunivers.

Med lidt over 30 mio tracks tilgængelige, har du adgang til dine favorit kunstnere, favorit albums og favorit tracks i massevis. Desuden har du mulighed for at lytte til dine Facebook venners playlists hvis de vel og mærket har tjenesten, og holde dig opdateret med det nyeste af det nyeste i alle genré.

Her er 3 ting som jeg specielt kan lide ved tjenesten:

1. Jeg synes det er fedt at du inde på din profil kan se hvilke artister, tracks og albums du har lyttet til mest på det sidste.

Skærmbillede 2013-11-25 kl. 14.24.23

2. Jeg synes det er fedt at du kan arkivere dine favorit albums, sådan så du nemt bare kan gå ind under “Albums” og trykke play på det album du nu har lyst til at lytte til. Det fungere rigtigt godt for mig ihvertfald, hvis det er jeg bliver træt af at lytte til mine playlists.

Skærmbillede 2013-11-25 kl. 14.40.38

3. Tredje og sidste ting jeg synes er fedt ved Deezer er “Similar Artists” funktionen, hvor du har mulighed for at finde artister som enten har en tilknytning eller for den sags skyld laver samme type musik, hvis det er du ikke har fået nok af den pågældende artist. I det her tilfælde med Beanie Sigel er det derfor hensigtsmæssigt at Deezer finder State Property, Young Gunz og Sheek Louch frem, da allesammen er nogle Sigel har lavet musik med.

Når vi alligevel er på samme billede kan jeg også nævne video funktionen, hvilket gør det muligt for dig at se nogle af de visualiseringer der er blevet lavet i forbindelse med udgivelsen.

Skærmbillede 2013-11-25 kl. 14.35.37

Nu når jeg komplimenteret Deezer på mange punkter, så jeg må derfor også fortælle hvad jeg er mindre glad for. Jeg synes godt at de kunne gøre mere ud af deres smartphone app. Jeg synes nemlig der er enkelte mangler, som man helt sikkert kan forbedre da størstedelen nok benytter sig af app’en.

Du burde hoppe ind og prøve Deezer, hvis du vil have et andet alternativ til Spotify.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?