MusicVideo: Louis Rustum. “Pharaohs” *World Premiere*

DDS

*World Premiere*

21- årige Louis Rustum er 100 en af de friskeste nye rappere for tiden. Direkte ud af HUKAOS crewet fra Aarhus, fangede han vores opmærksomhed til Danni Toma’s release party på Ideal Bar for noget tid siden og lige siden den dag har vi fulgt med i movien. Det var helt klart hans atypiske flow og stil der fik os til at spidse øre.

Derfor føler vi det er pisse kraftigt at vi kan præsentere hans nyeste video, til vores yndlings track “Pharaohs” fra mixtapet med samme navn. Videoen er bare is – ikk’ så andet at sige dér. 100p en potentiel STEEZIN MC til næste års udgave.

Men hvad siger folket til det?

Hent “Pharoahs” mixtapet HER.

Oplev Danni Toma & Louis Rustum. på Tirdag HER.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. I got this web site from my pal who shared with me about this web
    page and at the moment this time I am browsing this site and reading very informative
    posts at this time.

    Also visit my web blog :: Bee Hives Removal Muldersdrift

HAVE SOMETHING TO SAY?