Event: Nipsey Hussle 27.02.14 @ Rust co-hosted by DDS

Nipsey_Hussle_960x350

Slauson-Crenshaw’s egen Nipsey Hu$$le besøger København næste måned, når han gæster natklubben/spillestedet Rust til en natkoncert  d. 27. februar i samarbejde med din yndlings blog.

Den lige nu mixtape aktuelle rapper, besøgte også København sidste år og leverede en fed jhu koncert, hvor DDS selvfølgelig var tilstede og lavede et interview med ham i VEGA, som til dags dato har lidt over 45.000 views på Youtube.

Nip som nok er en af de mest undervurderede rapper derude af den nye skole, er stadigvæk en unsigned herre, hvilket for mange er uforståeligt. Man kan dog samtidigt stille sig selv dette spørgsmål, er man garanteret succes hvis man er signed? Nipsey har nemlig til dags dato udgivet alt sit materiale uafhængigt, og hans seneste udgivelse “Crenshaw” solgte han for hele 100$ og i et begrænset parti. Dette fik selveste Jay Z til at investere i 100 kopier som var en tiende del af alle de fysiske kopier der blev sat til salg. Man glemmer også at Nip altid har været sin egen lykkesmed, og aldrig er blevet smidt i gamet af nogle allerede etablerede og prominente navne som plejer at være en tradition på Vestkysten.

Lige nu er Nip igang med at sammensætte sit nye album “Victory Lab” som kan forventes inden længe, og forhåbentligt er ude inden koncerten finder sted. Lad os håbe på at Nip kan levere et godt show og give os en god blanding af de bedste sange fra alle hans mixtapes. Uanset hvad skal det nok blive en god aften med masser af god musik.

Det fulde line-up bliver offentliggjort løbende.

KØB DIN BILLET HER

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?