MusicVideo: L.O.C. “Marquis”

LOC

I Torsdags viste Liam og crew endnu engang, at de er flere niveauer over de fleste rappere i DK, når det kommer til at optræde live med sit shit. At optræde med helt nyt materiale, som folk aldrig har hørt før og stadig formå at få dem til at føle shit’et, er ikke en nem opgave.

Udover det – var det smukt at se at han havde taget S!VAS med som warm-up til sådan et vigtigt og stort show. Hvilket viser at han helt klart støtter op omkring de “nye”. S!VAS medbragte nogle af de skarpeste shababs med sig (AMRO, Gilli, Hans Philip) og de leverede allesammen et show uden nogle fejl, men heller ikke store nogle overraskelser – bare solidt, men nu var folk jo heller ikke kommet pga. dem.

Nu er han så ude med video til sin single “Marquis“, som han selv har instrueret, hvilket er det track jeg mindst fucker med fra den ellers sindssyge plade. Kan dog godt shuf hvorfor han har lagt den som single! Udover det føler jeg trommerne på “Sakrilegium” er noget af det sygeste shit jeg nogensinde har hørt på rap! Stort skud ud til Michel!

Favorit tracks fra albummet: V.S.S.B., Min, Slumromantiker, Paradis Brænder, V.S.S.B II, Livet (Bonus).

“og medie- liderlige på mikrofoner virker ligeglade / men de der rappere de ville dø for opmærksomhed / for de giver allesammen en fuck indtil de bliver nomineret til en pris / de har ingenting at fejre men har stadig travlt med at holde fest / de kan beholde deres lort for mig og mine vi vil bare spise / mens vi ruller op i noget der får dig og dit hold til at ligne pis / alt jeg kender er lav de der fucking penge / alle mine venner er ligesom for- tæl mig du kneppede hende / mentaliteten er for mange hoes for lidt tid / for mange hoes for lidt tid / brækkede næser og bmw’er /” V.S.S.B II

Køb “Sakrilegium” – HER

Køb “Marquis” – HER

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?