Trailer: Crime Themes by SIGMA & KAPUT

DDS

Boone og Telepa-T, producerne fra hhv. Kaput og Sigma projekterne, har dags dato offentliggjort trailer to fra filmatiseringen af deres kommende instrumentale-hiphopudgivelse.

Instrumentalerne er kraftigt inspireret og bygget af lydsiden til 70’erne’s krimi-film, og den visuelle del af projektet er i større grad inspireret af 70’ernes kulte ”Blaxploitation” kino klassikere. Filmen byder på skuespils talenter som; Shelly J. Levy, David Thing, Peter Bigaard (Pede B), Johann Dammert (Loke Deph), Bob Dyckand, Oskar Westh-Madsen (Novum), og Jacob R. Madsen.

På lydsiden (der vil blive præsenteret i stereo, og 5.1 ved biografpremieren) er der musikalske gæste-optrædener af en række prominente navne, som; Brian Christiansen, Hans Phillip, Jeppe Govertz, og mange andre!

Det vil blive udgivet gratis, digitalt i høj opløsning, på hhv. youtube og til download på soundcloud, d 23. marts. 2014

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?