Video: Boone & Telepa-T Presents: ”Crime Themes”

1656293_474754252651970_1445511744_n

Danske hip-hop producere Boone (Kaput) og Telepa-T (Sigma), har egenhændigt filmatiseret hele instrumental udgivelsen “Crime Themes”. Filmen er en krimifilm, stærkt inspireret af 70’ernes “blaxploitation” og ligeledes bærer lydsiden præg af denne genres soundtracks.

Crime Themes er den eneste af sin slags på dansk grund (muligvis i verden?) da det er en komplet filmatisering af en hiphop udgivelse.

Filmen gæstes af bla. Loke Deph, Novum, Semphiz, Mc Esben og Pede B. og på lydsiden af bla. Carl Riestra (Ginger Ninja), Terry O’Tool (The Attacks), Brian Christiansen og Hans Philip (Ukendt Kunstner).

Det er nok noget af det mest originale vi har set i lang tid.

Album download HER.

Stream og download soundtracket HER.

Shuf movien nedenfor!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?