PREMIERE: Gio “Min Tid Nu” feat. Abbaz (Prod.by Hennedub)

Gio

*PREMIERE*

Den tidligere RAPKINGS vinder og sidste års STEEZIN MC Gio, er lige udkommet med en ny streetvideo “”Min Tid Nu” (feat. Abbaz)” fra”ORDET PÅ GADEN”. Vi har i lang tid set frem til at høre den færdige version, eftersom han optrådte og knækkede den med nummeret til STEEZIN MC’ LIVE i HTC Concept Store.

Videoen er skudt på et fodbold stadion og i videoen ser man Youssef Toutouh fra FCK, der også har hans tid nu – schnigeren move! Vi føler også det er Gio’s tid meget snart og udover musiken er han er alt for grinern i den nye film ÆKTE VARE.

Hold øje med “Hængt Ud” EP’en fra Gio der snart droppa!

“Fuck at have et pladeselskab, når hele gaden (DDS) promovere mig”

Støt på Itunes – HER

Lyt til det på Spotify – HER

Følg Gio – HER

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?