EP: Højer Øye “Brænd System”

1549465_503212273117911_525673084_n

I sidste uge droppede B.O.C.-rapperen Gilli sin længe ventede udgivelse “Ækte Vare”, som udover at være hans første officielle udgivelse også fungerer som et soundtrack til rapperens debut film med samme titel.

I mandags var det så Højer Øye’s tur til at droppe sit nye projekt “Brænd System”, som ligeledes er en EP. Udgivelsen showcaser Benny Jamz som en ny rebelsk karakter, som opfordrer folket til at gå imod et korrupt system, influeret af en meget uortodoks dancehall lyd. Den første single fra “Brænd System” er tracket med samme titel og har et gæstevers fra Gilli.

De 2 udgivelser lader til at være de første i serien fra “The Molotov Movement”, som er stablet på benene af Gilli, Højer Øye, MellemFingaMuzik og S!vas. De næste til at droppe noget musik ser ud til at være duoen fra MellemFingaMuzik bestående af Stepz og Branco, da EP’ens album cover er blevet delt på instagram af bl.a. S!vas så sent som igår. Og ligesom Højer Øye og Gilli dropper EP’en på en mandag, helt konkret, mandag d. 14. april.

STØT HER

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: MusicVideo: Højer Øye “Ikk’ Slå Dig Selv Ihjel” (Prod. Benny Jamz) | DrozDailySteezin 10 jun, 2014

    […] Denne gang er han ude med ny video til 3. singlen fra den vilde EP “Brænd System“ […]

HAVE SOMETHING TO SAY?