SteezinMusic: DJ Kay Slay “NYC Shine” (Feat. Sheek Louch, Joell Ortiz & Sauce Money) (Prod. By Xalence)

kay-slay

DJ Kay Slay laver altid noget kraftigt New York shiznet, og hans nye track “NYC Shine” er ingen undtagelse! Tracket har vers fra The LOX’s Sheek Louch, Slaughterhouse’s Joell Ortiz og Jay Z’s gamle collaborater Sauce Money.

Den der sample er bare for hjernedød og pitched for sygt! Tracket kommer til at figurere på Slay’s nye mixtape The Last Hip Hop Disciple.

Hvis vi har nogle danske fans eller rappers for den sags skyld der fucker med denne lyd, skal man tjekke Nick Vanvittig ud, da han er en artist der er meget inspireret af denne New York lyd og laver lignende beats. Han var desuden en af vores udvalgte STEEZIN MC’s sidste år.

Hent desuden hans seneste mixtape SULTEN her.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?