KicksOfTheDay: LimitEDitions x Le Coq Sportif Éclat “Rose”

l2

Hvis du har været i Barcelona eller har stor kendskab til sneakers, så kender du LimitedEDitions. Navnet siger sig selv – de har altid det heftigste også får de stort set alle limited sneakers. Derudover har butikkens ejer en kæmpe passion for sin forretning og der er altid et flot butiks display, hvilket gør det til et af mine favorit sneaker butikker.

I anledningen af at butikken har eksisteret i 10 år, har de slået hovederne sammen med Le Coq Sportif, og givet deres bud på hvordan Éclat modellen skal se ud. Skoen passer perfekt til sommer og er bestemt en jeg skal have fingrene i!

Skoen vil være ude ca. slut juni og bliver først released hos LimitedEDitions, kort efter vil den ramme andre forhandlere som Crooked Tongues.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?