Event: THE SPIN “THE PARTY” Made Hot By Havana Club Especial

thespinflyer960x350

Wassup party people?!

Vi har i samarbejde med Havana Club Especial startet konceptet “THE SPIN“, hvor man får et unikt indblik i livet hos 6 af københavns mest velspillende DJs, og dem får du nu mulighed for at opleve live i Pumpehuset.

Aftenens line up vil komme godt rundt om den urbane musikgenre, og det kommer til at blive et af årets største turn up fester, hvor fokus vil være på det heftige musik, som de dygtige DJ’s kommer til at læg til folket. Så bring dit a-game, sexy veninder, og saftige festhumør.

Der vil være billig bar i Havana Club Especial & Cola, så du ikke ender på røven efter denne vilde bytur + gratis cigar til de første gæster, som kan nydes i den udendørs rygecontainer, hvor der både vil være DJ og bar.

Festen foregår Fredag d. 30. maj kl. 23.00, og huset vil være godt fyldt op, da TopGunn tidligere på aftenen spiller for et næsten udsolgt hus.

THE SPIN DJ’S: 

♦ FABIAN MAZUR
♦ MR. MØLLER
♦ EMIL LANGE
♦ ELOQ
♦ OH BOY
♦ PELLE PETER JENSEN

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?