MusicVideo: Dayson “Lige Fra Bunden” (Prod. By Don’t Ax & Es) (Dir. By Alexander Vibrandt)

Skærmbillede 2014-06-02 kl. 01.59.51

Der er gået et stykke tid nu siden vi sidst har hørt til Dayson, som var en af vores udvalgte STEEZIN MC’s sidste år og havde et catchy track ude i form af “GTA”. Det skal dog siges at når han endeligt kommer ud med noget, så er det noget dope shit der får dig til at nikke med hoved. Den unge rapper som er bosat på Vesterbro, har nemlig slået sit hoved sammen med Felix De Lucas højre hånd og dygtige producer Don’t Ax. som producerede hele De Lucas seneste EP The Rebirth Of An Artist.

Udover Don’t Ax, har selveste Es som er L.O.C.’s faste producer været med til at finpudse og mix/master “Lige Fra Bunden”. Godt klaret når man tænker på at Days aldrig har udgivet noget, men alligevel har formået at få de 2 navne med indover hans første rigtige officielle track. ifølge en kilde kommer tracket til at figurere på hans kommende projekt Ingen Hvile Dage, som på nuværende tidspunkt ikke har en release date.

Det bliver en god uge for Dayson, som udover at have smidt sin første officielle single ud, skal til dette års Distortion og spille på Refshaleøen på vores STREETZ MADE US scene nu på fredag.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?