SteezinMusic: Drake “0 To 100/The Catch Up” (Prod. By Boi-1da, Nineteen85 & Noah “40” Shebib)

drake-trophies-produced-by-hit-boy

Waow, har været utroligt hyped hen over natten efter at have set Summer Jamz og være vidne til 50 Cent og Nas på samme stage, set en G-Unit reunion og jeg ved ik hvad. Nicki Minaj gav også et godt show, hvor hun bl.a. bragte Drake ud på scenen som dræbte den som altid med “Worst Behaviour”, “Believe Me” og ikke mindst “Trophies”.

Det er dog ikke det eneste Drake havde til folket, et par timer før hans optræden smed han et nyt track op på sin blog October’s Very Own, og endnu en gang som traditionen tro skuffer han ikke. Et super dope track opdelt i 2 og med 2 forskellige vibes, en flabet og en dyb Drake. Det er imponerende hvad den mand bliver ved med at give sine fans, og hvordan han bare kan blive ved og ved.

Anyways, lyt til tracket forneden, Drake når han er bedst. Sindssygt beat og sindssyg James Blake sample til sidst.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?