Event: Mobb Deep 16. Juni @ Amager Bio

mobb_deep_murda_murda

Mandag D. 16. juni indtager den legendariske New York baserede rap duo, Mobb Deep Amager Bio efter nogle års hiatus fra spillet. Queensbridge duoen som lige nu er aktuel med albummet The Infamous Mobb Deep, har ikke rigtigt lavet noget officielt sammen i 8 år, og er derfor klar til at give alle deres inkarnerede fans en uforglemmelig oplevelse med klassiske tracks fra alle deres 8 albums.

Man skal specielt glæde sig til at høre Prodigy live, som har genfundet sit gamle jeg, og er blevet utrolig dope igen. Efter min mening er koncerten et must-see, da det bare ikke bliver mere hip-hop og New York end dette, og hvis i spørger mig er det koncert på niveau med Nas, Jay, Fifty, AZ og Wu-Tang.

Hvis i glæder jer ligeså meget som mig, så husk at dukke op i Amager Bio D. 16. juni og køb jeres billet inden der bliver udsolgt!

Køb lige HER

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?