SteezinMusic: Jamie Kamara “De Så Søde Ved Mig” Feat. Christos

1623635_10152073555751090_8694043765185251039_n

Lyden af sommer rammer dine øregange før linien “alt herinde er sløret” giver start på hvad jeg tror kunne være et bud på  årets sommer soundtrack! På cuttet finder du to af de mest spændende og innovative artister og Jamie der bl.a også har produceret nummeret, kommer meget snart ud med noget mere til folket og jeg glæder mig personligt rigtig meget til at se hvad han kommer op med da jeg synes det er en lyd der har manglet i det danske lydskab. Hvis du var til Distortion i fredags har du nok også hørt den, da han performede den på vores DDS scene.

Gennem hele sangen komplimenterer de hinanden ubesværet over de melodiøse og afslappede men alligevel punktlige flows, imens de skiftevis udveksler poesi om den moderne kulturs tidsløse og ubekymrede manifestation af substanser og konsekvensløse tilgang til tilværelsen. Til det er der et omkvæd så catchy som de kommer, med drengenes selvsikre og lidt arrogante attitude og levering over det varme og tilbagelænede beat der bringer følelsen af forlængst forbipasserede somre tilbage er det her et certificeret hit.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: MusicVideo: Jamie Kamara “Barlavær” *WORLD PREMIERE* | DrozDailySteezin 20 jun, 2014

    […] forhåbentlig får dagens lys at se inden sommeren går hæld. For en uges tid siden fik i ‘De Så Søde Ved Mig‘ og som i vil kunne høre på ‘barlavær’ er vi her, i en helt anden boldgade. […]

HAVE SOMETHING TO SAY?