SteezinMusic: Dayson x L.O.C. “Lige Fra Bunden” (G-Mix) (Prod. By Don’t Ax) (Mixed By Es)

Dayson x LOC

Hvis man var til vores STREETZ MADE US event under Distortion, ville man kunne erindre at L.O.C. ud af det blå bragte Dayson ud på scenen til en remix af “Lige Fra Bunden”. En hjernedød overraskelse, som ingen af de fremmødte nogensinde kunne have forudset. En legendarisk aften, der iøvrigt bød på en masse sindssyge optrædener fra den danske hip-hop scene.

Vi kan dog med det samme afsløre, at det ikke bare var off the dome af L.O.C. men rent faktisk en officiel remix af unge Daysons street single. Virkeligt imponerende når man tænker på at han aldrig rigtigt har udgivet noget.

Her er den dog, og man kan ikke lade vær med at tage hatten af, dette er bare major!

Artwork af Isa Maison

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?