Video: Distortion “Streetz Made Us” by DDS

Streetz Made Us

Det her var helt klart et af de hårdeste, men også et af de fedeste events vi nogensinde har holdt. 20 LIVE acts, 4 DJ’s og 2 hypemen – så stort et line-up havde vi gjort klar til vores droz gang + en stor officiel Distortion Club fest på Hive. *KUN med hip-hop og RnB*….. 2 gange måtte vi sende en ny gæsteliste ind til de gode mennesker hos Distortion, da vi helt klart havde den længste gæsteliste under hele festugen.

Det er for vildt at se stemningen og antallet af mennesker i denne video, når man tænker på at vi havde lidt odds imod os i forhold til de andre scener. Vi havde lidt regn, vi lå ude på Refshaleøen og det kostede små 100dkk, men hey! Vi er pisse taknemmelige for at få lov til at lave vores helt egen scene, især når man tænker på at for 3 år siden, jaaaa der stod vi og solgte pandekager til Distortion 

Vi glæder os pisse meget til at holde noget vildere og større til næste år!

1000 tak til alle de dygtige artister der kom og gjorde dette til den fedeste Distortion scene, i var for gruish.

Lige en sidste ting….. Fuck hvor er der begyndt at komme meget god musik i undergrunden her i Danmark. Denne video viser det helt perfekt!

*Streetz Made Us* by DDS

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?