Competition: Vind ÆKTE VARE på DVD

ækte-vare-konkurrence-01

Fik du ikke set Fenar Ahmeds debutfilm ’Ækte vare’ i biografen? Så har du nu muligheden for at vinde filmen på DVD.

Filmen ’’ÆKTE VARE’’ som havde premiere d.8. Maj i landets biografer tager udgangspunkt i et socialt belastet område på Vestegnen. Her møder vi Mikael der har en vision om at kunne leve af at rappe. Mikael er dygtig, og får ret hurtigt stor opmærksomhed fra det danske hiphop-miljø. Mikael, som bliver spillet af Kian også kendt som rapperen Gilli, løber dog hurtigt ind i et dilemma, hvordan skal han udleve sin drøm, samtidig med at han får alle drengene med? For der hvor Mikael og hans slæng kommer fra, gælder det om at være ægte og huske hvor man kommer fra. Filmen er visuelt utrolig flot og er spækket med lækker musik fra bl.a. Gilli selv, Benny Jamz, S!vas og Reza.

Her er hvad du skal gøre:

– I ’ÆKTE VARE’ bliver der brugt rigtig meget slang, ligesom vi gør her på DDS.

– Derfor vil vi gerne høre fra jer, hvilket slang-ord bruger i mest i jeres vennekreds?

– Send en mail til Holla@droz.dk med jeres slang-ord og en forklaring, så vælger vi det bedste/sjoveste og kvitterer med en ’Ækte vare’ DVD din lille joe.

Vi finder 5 vindere der får 1 DVD hver og konkurrencen slutter Torsdag d. 9 Oktober.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?