Event: Usher 27 Februar @ Forum

Usher_622x400_vevo

Den 27. februar gæster R&B stjernen Usher Forum i København, efter at han har været ude og offentliggøre at han i forbindelse med sin “The UR Experience” Tour besøger hele 23 byer rundt omkring i Europa. Her er København til stor glæde en af dem.

Usher har haft en lang og spændende karriere i de 20 år han har været aktiv i musik branchen, og har blandt andet udgivet albums som “My Way”, “8701” og “Confessions” som allesammen er certified classics. Specielt det sidst nævnte album har været noget af en succes og solgt mere end 20 millioner plader på verdensplan, og sammenlagt har han formået at sælge mere end 50 millioner plader. Ikke nok med at han har solgt plader flere millioner plader så har Usher holdt sig relevant i musik branchen gennem hele sin karriere, og har blandt andet banet vejen for pop-ikonet Justin Bieber, som han som mange nok ved er mentor for.

Han er lige nu igang med at sætte sit ottende studio album sammen, som på nuværende tidspunkt hverken har en titel eller release date.

Det er 10 år siden at Usher sidst besøgte Danmark, så hans danske fans har noget at se frem til når han gæster København. Med sig som warm-up vil han have den norske duo Nico & Vinz tidligere kendt som gruppen Envy, som har haft et banebrydende år med deres hit “Am I Wrong”. Ikke for at tage noget fra dem, men kunne være fedt at opleve August Alsina som er warm-up på hans amerikanske tour og desværre ikke kommer med ham til Europa.

Billetsalget starter fredag d. 10. oktober, men vær hurtig på aftrækkeren, fordi det ville ikke være en overraskelse hvis billetter blev revet væk første dag.

Køb billet HER.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?