Event: Red Bull Studios Live #NYTING: Den britiske grime-legende JME er tilføjet til line-uppet!

JME-at-MSS-2

Da dansk urban musik for alvor begyndte at rykke på sig gennem crews som CHEFF og B.O.C., blev de nye kunstnere kendt som ’grime-bølgen’. Det gjorde de, fordi rappernes hårde, upolerede rapstil var inspireret af den britiske grime-genre, der er en vild og løssluppen videreudvikling af hiphop.

Så derfor er det helt ekstremt passende, at en af de helt store grime-stjerner nu tilføjes til #NYTING-line-uppet, nemlig JME, en af grundlæggerne af det legendariske Boy Better Know-crew. Og han er virkelig ikke hvem som helst: Ligesom de danske crews har vendt hele den danske musikscene på hovedet, ændrede JME og Boy Better Know den britiske scene fuldstændig.

Grime var genren der for alvor gav britisk hiphop en egen identitet, og JME var en af de vigtigste drivkræfter bag den omvæltning. Når han spiller til #NYTING møder grundlæggeren af den vigtigste britiske gruppe de mest innovative og frygtløse danske crews. Det bliver mødet mellem to bevægelser, der hver især har ændret musikscenen i deres hjemland.

Køb din billet HER.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?