Competition: Vind et par BOSE SoundTrue™ around-ear hovedtelefoner

bose-soundtrue-around-ear_black-and-mint

*KONKURRENCE*

Det er snart jul og i skal forkæles lidt! Vi har et par BOSE Soundtrue around-ear hovedtelefoner som skal gives væk til en af jer.

BOSE går hverken på kompromis med lyd eller design. Soundtrue teknologien giver en god lyd over hele spektret, så hvis du er til de høje toner eller godt kan lide at fyre op for en god bas, så kan hovedtelefonerne følge med. Hovedtelefonerne er polstret med memory-skum, så komforten er selvfølgelig også i top.

Reglerne for konkurrencen er meget simple:

Brug nedenstående kommentarfelt på bloggen til at fortælle os hvorfor det lige skal være DIG, der skal vinde. Det kan være at din lillebror altid stjæler dine slidte Iphone høretelefoner om morgenen eller du har brug for dem, så du kan høre dit eget musik inde på disko. Vi vælger den bedste kommentar og kvitterer med headphones brormand nigga.

Konkurrencen slutter 14 Dec.

Vinder blev: Anders Trommer Volf

55 Readers Commented

Join discussion
 1. Anders V on 30/11/2014

  har virkelig brug for BOSE, når jeg lægger brazzers movie på nettet iført mine hvide hummel-sokker. Min roomie er træt af de mange lyde inde fra mit værelse, hvorfor disse BOSE vil gøre, at både min roomie og jeg kommer sikkert gennem den ‘hvide’ jul. Peace!

 2. Danny on 30/11/2014

  Nu er det jo sådan at jeg bor i en blok hvor der er rimelig mange mofritz der vælger at høre HØJ tramp + techno, hvilket gør at jeg ikke kan høre de deffe DDS Cyphers på mine taber Sehenheisers. Så disse Bose ville give mig lov til at kunne høre fuld bana musik i fred hele julen igennem! God jul, broz!

 3. Tobias L Nørgaard on 30/11/2014

  Min ene høretelefon fløj ind i mit cykelhjul her forleden, og den er nu faldet af. Ikke fedt kun at kunne høre 50% gr8 music. Øv bøv

 4. Kaps on 30/11/2014

  Jeg har virkelig brug for de Bose hovedtelefoner, da jeg er igang med at indspille et mixtape, og de hovedtelefoner vi har i boxen, ikke ligefrem er verdens bedste.. Plus jeg skal jo forhelvæ’ ha’ noget ordentlig lyd, når jeg går og pumper eget jam, eller bare lyd i det hele taget.. De eneste hovedtelefoner jeg har er Iphone’s, og det kan jo ikke engang kategoriseres som hovedtelefoner!

 5. Ernst on 30/11/2014

  Hala Hala. Jeg skal sporte den Bose Sound fordi jeg altid lægger DDS’s spotify track, men låner min Mama’s slidte headphones, med for sygt meget ørevoks. Udover det så har THE STREETZ MADE ME..

 6. Mathias Ulstrøm jensen on 30/11/2014

  Har brug for dem fordi jeg snart går efter at indspille, og det skal nok gå godt med Bose.
  Købte hovedtelefoner i 4sound for mine sidste penge her i sommers, og de virker ikke optimalt, og har ingen para mere, det er klart når man er ung i slum og lige præcis har mønt nok til juufi, så send et par til LB 2740

 7. Legenden on 30/11/2014

  Min dame snakker for meget .. Og jeg har hørt de her er rigtig gode til at blokere udenfra kommende støj

 8. ChrR on 30/11/2014

  Fordi jeg ingen fisse får..

 9. Bromingo on 30/11/2014

  Høre ret tit psytrance til og fra disco, så vil gerne have noget ordenligt lyd også.

  Sne og slud, trampen må ud!

 10. Nicoco on 30/11/2014

  Min mama er ik low med mit music. Hun bliver loco når jeg spiller coco, og derfor skal jeg of course have et par brand new bobo, så min mama kan sovsov. Udover det er ørevarmere bare mufrid, så det er double up på advantage. Hmu

 11. Peden on 30/11/2014

  Allo gs,
  Nu får i lige en kort historie. Historien om en PIMP. En hver ved at en PIMP har haft led Walkman, med Aaron Carter & Bow Wow cder som lille og flækker grov ju (ej schlap af), men hvad en hver ikke ved er at fordi man skal købe cder så har man ikke råd til at flække ju (ej seriøst, schlap af) og nye høretelefoner. Så nu knokler en PIMP for at forblive PIMP, men det kan ikke gøres uden nogle PIMPin høretelefoner. Hvorfor? Fordi med god lyd kommer godt humør, med godt humør, god selvtillid; og selvtillid giver para. Jeg siger bare; god lyd er fundamentet til et rigt liv, og når man har knoklet siden babyPIMP’n, så det på tide man bliver promoted til brotherPIMP. Beenpimpinsincebeenpimpinsincebeenpimpin

 12. BIG B THE KING on 30/11/2014

  nogen har zigzagget mine høretelefoner til en fest og jeg kan ikke leve uden musik. cykler hver dag og det er overdrevet nederen ikke at kunne høre musik…. kunne fuuuuuuuuuuuckin godt bruge dem så jeg kunne bange den nye med kirko bangz og migos – got it on me!!!! den er alt for sins.
  gi dem til mig istedet for alle de der gringos i kommentarfeltet .. erruugggaaaal

 13. stefan on 30/11/2014

  Åhhh bro har brug de bose fordi min bannat altid zigger mine serbiske høletelefone og vær gang jeg er i skole og de der mofritz ligger strezz på mig har jeg brug for nogen gode høltelfoner til noget godt old school shit

  OG FORDI JEG ER SERBER BRAHTES Holla

 14. Niklas on 30/11/2014

  Bare giv mig dem

 15. Ministeren on 30/11/2014

  Hver morgen kommer jeg forsent i skole.

  Fordi jeg leder efter mine hørertelefoner og opdager det er min søster har taget dem, det ayib la. Så derfor skal i støtte mig med dem bro, de er perfekte til mig.

 16. Rafael Hussein on 30/11/2014

  Schker der, bre! Jeg har længe ventet på et ordenligt headset, og du ved, jeg har ikke nogle para på lommen! Hver gang jeg skal i skole, mangler jeg høretchelefoner, jeg har stadig de der mufrid apple høretelefoner, forstår i? Så jeg mangler et godt og stabilt headset, og fordi mor og far ikke gider at lægge et nyt til mig, bro!

 17. Thoma$ on 30/11/2014

  ER SYGT BÜSK OVER MINE SHABS ALTID ZUGGER MINE HØRETELFONER, OG NÅR JEG ER PÅ VEJ HJEM FRA PARTY OG HØRER SNIGERN MUSIK SOM “IN THE AIR TONIGHT MED PHILL COLLINS” SKAL JEG DRÆBE DEN PÅ HØJTÆLLER. DET ER KNIV SÅ STIK MIG DEM BOYZ

 18. Sami Akdag Thomsen on 30/11/2014

  Der er flere grunde til at jeg skal vinde dem..
  1. Jeg laver beats og har brug for nogle solide nogen hvor lyden er subli, da jeg ikk kan brage den af over højtalerne fordi eg har en datter som jo skal have sin natte søvn.
  2. Er født med de forkerte ører, så jeg skal have headphones der dækker mine ører. Kan ikke bruge in-ears..
  3. Jeg elsker kvalitet!
  4. Jeg synes ganske enkelt at de er fede, og jeg vinder aldrig en skid. Så håber det er min tur nu!

 19. Jakob A on 30/11/2014

  Fordi jeg rejser 4 måneder til alperne i frankrig for at stå på ski. Skal bruge god lyd til at fyre det musik jeg selv laver – det fungerer ikke rigtigt med et slidt iphone headset hvor det kun er venstre side der fungerer. Og selvfølgelig også fordi at jeg tilbringer jul, nytår og fødselsdag uden familie i frankrig – vil være den perfekte jule- og fødselsdagsgave!

 20. Jovica on 30/11/2014

  Jeg sidder her i bussen på vej hjem og har lige opdaget den her konkurrence. Jeg ville gerne høre musik, men har ingen høretelefoner fordi som den nu gode bror jeg er, har jeg givet dem til min lillesøster. Og har set Benals nye ep er ude og ville gerne høre den på vej hjem, men mangler nogle høretelefoner.

 21. Tanja J. on 01/12/2014

  Jeg kæmper en hård kamp for at finde geisten til at løbe tre gange om ugen, da jeg dels gerne vil i bedre form og dels gerne smide et par kilo. Desvære sker det jævnligt at jeg ikke lige komer afsted, men jeg er sikker på, at musik til løbeturen ville gøre det nemmere at komme ud af døren og få overstået turen.

 22. Dimitry on 01/12/2014

  Kender i det når alle vennerne vil på A-bar og man hermed tvinges til at høre på ham MR sandwich bag pulten der spiller hans barbie-girl 90′ favorit?

  Hvis jeg vinder bliver der hørt CoCo for mit vedkommende bratan. hala

 23. Morten on 01/12/2014

  Ganske simpelt. Har lige fået en lille pige, og hun har det med at vågne om natten og vil prutte. Derfor er det en kende træls at cykle træt på arbejde hver dag. Kombineret med dette headset, vil nætterne måske ikke blive bedre, men cykelturen på arbejde hver morgen vil være en fest :)

 24. Vince on 01/12/2014

  Jeg er flyttet til jylland for, at studere og har ikke haft weekend i lang tid pga. eksaminer etc.
  Men i stedet for weekender i kbh, slapper jeg af og drømmer mig væk, når jeg går hjem med musik i ørerne. Dog er mine iPhone headphones lige gået i stykker, så nu kan jeg kun høre bilerne og min tinnitus.

 25. Afrojohn on 01/12/2014

  Wallah vi holder ik Jul, så jeg får ik gaver osv og økonomien er stram så Holla af en brother i nød..

  Grå dage

 26. williamwaagner on 01/12/2014

  jeg mangler virkelig lidt lykke i mit liv, lyden af dårlig bas gør mig ulykkelig. jeg har intet liv uden BOSE, har ramt dårlig bass psykose, hjælp mig dds for uden BOSE bliver min jul aldrig en fest, livet af fuld af musik og dans, men uden jeres hjælp springer jeg ud som svans. i ville kunne redde mit liv, fra narko og hiv, har brug for hip hop, medina og pop, så send mig et par BOSE og gi den op

 27. bro Joe on 01/12/2014

  hallo læg dem li til mig kan hente dem imorgen

 28. bro Joe on 01/12/2014

  glemte lige mail så vi kan aftale hvornår

 29. Jokeren on 01/12/2014

  Har tabt mine gamle høretelefoner i havnen, så kunne godt bruge et par nye.

 30. yg on 01/12/2014

  jeg skal have dem fordi..
  1: jeg synes i burde gør en bror glad der har støttet jer siden jeres første sample sales
  2: jeg så Damian Budny flyverundt og lave drix og hattricks til somalisk turnering den 29nov
  3: i burde giv dem til en supporter

  holla at a real one

 31. Biggie Smalls on 02/12/2014

  Overboen lægger live porno ævriday, og lydisolationen sutter i bygningen. Så støt en lille Michael, så han kan få sin hørelse tilbage og lægge god hip-hop i stedet for stønnen fra tykke bitches på 3. sal

 32. Dorthe Bille on 02/12/2014

  Kom til at sætte mig på min søns hovedtelefoner så de knækkede, så jeg skylder ham et par nye. Ind til da er jeg tvunget til at høre på alle de “sjove” you tube klip han ser

 33. David Johnsen on 02/12/2014

  Har ikke nogen høretelfoner pt. så det kunne jeg godt tænke mig :)

 34. Dan Gissel on 02/12/2014

  Det ville være så luxus med noget lækker lyd. Og lige nu har jeg faktisk heller ikke dollars til at købe dem….Lover at jeg kun vil blaste tung bass og def hiphop ;)

 35. Ginger Ale on 02/12/2014

  Jeg ligner lidt Karl William, så jeg kunne godt trænge til et par hovedtelefoner, der dækker noget af mit ginger hår.. Og så selvfølgelig en god bass, så jeg kan høre “I got this” med Big K.R.I.T fra drozdailystreamin’ (som I i øvrigt meget gerne må opdatere snart)! Prøv Henrik BOSErups burgere i Kødbyen #detbedre

 36. Toke on 02/12/2014

  Ikke så meget fordi mine Fanny Wangs er i stykker eller fordi min roomie lige har fået et par NAD VISO, som han elsker at vise frem. Heller ikke den gamle grund med at julen er en hård tid for os studerende og Hurti’ Hurti på lækre BOSE hovedtelefoner ville hjælpe på vintertristheden. Mest bare fordi de ville fucking klæ’ mig.

 37. Fady A on 03/12/2014

  Fordi det er desperate minus grader i CPH’s gader, og jeg ligner en gipsy alf når jeg har hue på, grundet mine flappede Fresh Prince ører. Så et par saftige soundtrue hørebøffer ville gøre mig og andre end tjeneste. Dels fordi jeg skjuler mine to 8. Og 9. Vidundere af ører, så mine shababs ikke skal flove sig over at holde ud med mig, men også fordi det hjælper på kulden, så ville en DDS spotify liste være ren eargasm med dem på, mens man venter på 33’eren fra fields når metroen ikke kører.

 38. Thomas Christiansen on 09/12/2014

  Jeg er født og opvokset iblandt Bose højtaler helt tilbage fra start 90érne.

  Og selvom det er snart et kvart århundrede siden spiller højtalerne lige så godt i dag som dengang.
  Derfor håber jeg at blive valgt da jeg ikke ejer et par kvalitets høretelefoner der opfylder de krav som kun Bose kan.

  Glædelig jul allesammen.

  Mvh Thomas

 39. Tove on 12/12/2014

  Kører i bus hver dag og er flov over at sidde med et billigt headseat

 40. Reza Ismaili on 13/12/2014

  Jeg skal vinde, fordi jeg har stor passion for musik og det er også vigtigt for mig, at musikken bliver hørt med en rigtig god hovedtelefon, derfor vil jeg vinde denne fantastisk BOSE Soundtrue around-ear hovedtelefoner, som kan give mig den god oplevelse jeg har brug for. :)
  Så håber jeg, at I vil synes også at min begrundelse er ærlig og forære denne god præmie til mig. :)

  God jul.
  Mvh, Reza

 41. Lars Christensen on 14/12/2014

  Jeg skal vinde dem så jeg endelig kan komme til at høre alt det lækre rap i poster. Mit anlæg kan ikke spille højt nok til at overdøve min overbo der åbenbart går indenfor i træsko, og det par der altid vælger at skændes ude i opgangen. Skændes er endda mildt sagt. Derudover foregår meget af min tid i offentlig transport, og der vil jeg gerne lukke omverdenen ude #freakshow.
  Lad mig vinde, taktaktak

 42. abdullatim on 14/12/2014

  eow i bliver nød til at støtte en neger i nød fuck alle de andre

 43. Frederikaasberg on 14/12/2014

  fordi mine apple in ear ikke kan håndtere de vilde beats der bliver spillet!

 44. Frøsig on 14/12/2014

  Fordi jeg smed mit “gode” headset væk i en gedigen brandert og jeg i samme omgang fik brændt alle pengene til måneden af. Man kan ikke høre bangers på et generic skodheadset!

 45. AnneMette on 14/12/2014

  Jeg ville elske at kunne forære et par lækre høretelefoner til min dejlige storebror, som bruger alt hans fritid og mange af hans nætter på at lave svedige beats og tekster til alle hans venner. Han gør det helt og aldeles gratis, bare fordi han elsker det. Han er studerende og har ikke mange kroner på lommen, hvilket er det samme for mig – så det ville være kæmpe stort hvis jeg kunne få lov til at give ham en så fin gave. Gad godt se hans ansigtsudtryk hvis det skete! :)
  #Glædelig jul
  Venlige hilsner fra søsteren til en hiphop-entusiast

 46. Kasper Knudsen on 14/12/2014

  Ærligt. Det snart jul, og har ønsket mig et par Bose siden day one. Og tro mig kommer til at rocke dem hver eneste dag, det ville for real være den bedste julegave Drux! Følger jeres blog og jeres interviews, mad respect.
  -Kasper

 47. Ali on 14/12/2014

  Skal vinde fordi Bose Headset vil kun se godt ud på mit kønne Fraizz

 48. Daniel L. on 14/12/2014

  NU skal i høre, hvorfor JEG skal have (bede) om disse ultra flex headphones. Min mamma og jeg har samme hørebøffer, og jeg kan love dig for at det er hendes undskyldning til at stjæle mine bruh bruh. Hun lover at hun ikke kan kende forskel, og tager mine. Udover at det er sygt mufrid schtyle at køre same music, som sin mamma. Er det alt for kaput slet ikke at have nogle, når man går i 3.g og skal spille lægz overfor damerne i 1.g.
  – Hilsen Daniel uden et beat.. ;)

 49. Emil Sørensen on 14/12/2014

  Jeg bliver simpelthen nød til at få de Bose Headphones! Tilbage da det var gode tider i 2011 og jeg smed rundt med mine para, der købte jeg Bose Quiet Comfort 15, hver gang jeg tændte dem fik jeg eargasms! Nu der gået 3 år, de virker perfekt, men de er blevet nedslidte! Du ved, så nedslidt at det der læder er gået op, så de der puder falder ud hele tiden. Jeg er træt af at ligne at jeg har stjålet mine Bose fra en hjemløs på gaden! Please giv mig disse og mind mig om de gode tider da jeg havde fresh Bose at flashe på gaden!!!!

 50. Nanna on 14/12/2014

  Lol jeg kan ikke komme på en sjov kommentar, jeg vil bare gerne høre sean paul i ordentlig lydkvalitet

 51. Per on 14/12/2014

  fordi jeg har brug for BOSE-lyd, når jeg skal fyre mine future bangers af

 52. Gringo on 14/12/2014

  hvis jeg ikk kan høre mit musik om morgenen på vej i skole eller arbejde, så starter dagen allerede dårligt. tror de fleste damer vil shuf dem og tro jeg har mange penge, men kan bare sende dem videre til jer uden probs. gimme em yo

 53. Big B on 15/12/2014

  Norrrrrmil jeg skal have dem. Mistede mine til yg400

 54. denrigtigemads on 15/12/2014

  hjælp en bror

 55. Georgy Léon on 16/12/2014

  la’ mig sige det kort og kontant, jeg laver muzik til sprøde banats og hvis jeg ikke har noget ordentlig lyd i mine ører når jeg mixer, så er det svært at ramme de rigtige frekvenser der får banats til at lave twerka twerk inde på da club…

HAVE SOMETHING TO SAY?