Album: MellemFingaMuzik “Militant Mentalitet”

10300787_1230146423700482_8038702753745468423_n

MellemFinga’Muzik udsender “Militant Mentalitet”!

“Titlen siger det hele og så alligevel ikke; det her er nemlig intet mindre end moderne dansk kulturrevolution! Den har været på repeat i en uge – og nu er dagen endelig kommet hvor de sender albummet ud.
Én ting er at det alle tiders hårdeste og mest kompromisløse danske hip hop album – det står samtidig i så stor kontrast til alt det etablerede klappen-sig-selv på skulderen pladder og metervare pop. Sivas Torbati åbnede dørene og viste hvordan et særegent udtryk og decideret konfrontatorisk lyrik kunne klare sig selv – og nå ja, så kom branchen rendende bagefter for at få sit aftryk på!
Dét sker ikke her – gudskelov på én eller anden måde.
Der kommer dog til at være massiv tilslutning til MellemFingaMuzik, for kvaliteten og niveauet står komplet uanfægtet om man kan li’ det eller ej.
Men det er udenfor systemet – og systemet (hvadend man taler om det politiske system, musikbranchen, meningsdannerne eller noget fjerde) be’r om et album som det her!
Det er farligt, eksistentielt, dragende og helt igennem fantastisk, at der endelig kommer en gruppe med så voldsomt et udspil nu punk og indie segmentet er blevet stuerene, ligegyldige…og skabt af systemet! Det er i sandhed…nye tider!
Så gør sig selv en tjeneste og lyt til albummet og se om du forstår det – forstår mekanismerne, der dækker over SÅ meget mere end dét der umiddelbart bliver sagt på rim og vers Humørikonet wink De har IKKE brug for DIG!
Dét er hvad der kendetegner en (kultur)revolution mig bekendt!”
Jesper Frydenlund fra 3rd Tsunami

iTunes: HER
Spotify: HER