Event: Damernes favorit Miguel, gir en sexy koncert i Falconer Salen.

MIGUEL_622x400

Den 29. september åbner Falconer Salen op for Miguel, som er sangerens tredje besøg i Danmark. Denne gang i er det i forbindelse med hans nye album “Wildheart”, som droppede tilbage i juni måned og har fået solide ratings siden. Hvis man ikke er bekendt med udgivelsen, figurerer tracks som “Coffee”, “NWA”, “…goingtohell” og “face the sun” allesammen på albummet. Vi er på DDS store fans af Miguels talent og hans musik og har også interviewet L.A. sangeren ved to tilfælde, som kan ses her på siden. Første interview helt tilbage i 2011. 

Hvis man ikke har set Miguel live vil vi stærkt anbefale at man køber en billet til hans koncert i Falconer Salen (der er få billetter tilbage), da han er en dygtig live performer, der giver et mindeværdigt show med et velfungerende live band. Hans 2 forrige koncerter på henholdsvis Roskilde Festival og VEGA fik begge top ratings, og scorede 6 ud af 6 stjerner hos diverse anmeldere. Med andre ord får du alt for pengene, og er garanteret en god koncert, plus en masse giz min bror. Glæd dig!

Køb din billet HER

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?