Event: GILLI OFFENTLIGGØR FØRSTE HEADLINER SHOW I 2016

Gilli-news

23-årige GILLI er på alles læber og erobrer i skrivende stund samtlige platforme. Nu er rapperen endelig klar til at løfte sløret for sin første koncert samt sin første festivaloptræden i det nye år.

I 2014 blev han for alvor landskendt igennem filmen Ækte Vare, hvor han spillede hovedrollen, og hvor hans EP med samme navn dannede soundtrack til filmen. EP’en ”Ækte Vare” modtog flere guld- og platincertificeringer, men det er med hans aktuelle singler ”Orale” og ”C’est La Vie”, at han for alvor har slået sit navn fast på den danske musikscene. Begge singler har været i A-rotation på P3 og ”C’est La Vie” er endda fortsat det mest afspillede nummer på Spotify i Danmark og derfor også #1 på Hitlistens single chart.

Det må siges at være noget af en indledning til hans kommende EP, der forventes ude i starten af 2016. (billedet overfor er taget af Nabil Nafar).

Derfor er det også med stor glæde, at GILLI kan annoncere sin første festivaloptræden i 2016, Skive Festival, men også sætte sin første headliner koncert i salg, når han torsdag den 4. februar gæster BETA i København.

For at imødekomme de mange unge fans deler GILLI koncerten op i 2 dele – kl. 17:00 for alle de unge under 16 år og kl. 20:00 til alle over 16 år.

Billetter til koncerten kan købes her:

Under 16 år (ingen alkohol-servering): https://www.billetlugen.dk/da/event/gilli-ungdom/billetter

Over 16 år: https://www.billetlugen.dk/da/event/gilli/billetter

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?