Event: Den ukronede RnB konge Jeremih, gæster Store Vega i Februar.

01463247

Du ved at der i et par år har været brug for en saftig RnB koncert med Jeremih, ikke et klubshow som på ZEN, men en rigtig koncert. Det har Livenation DK’s urban promoter Anna Brink sørget for! Så sørg for at hoppe ind på facebook eventet og skriv “tak Anna Brinkosh”. Man skal huske at rose dem, der sidder bag ved og tit tager store chancer med bookinger. For prøv at tænk over hvor mange fede momenter man har haft til diverse koncerter.

Først tænkte jeg det ville være i Lille Vega, da han ikke er så mainstream igen, men bookerne satser stort og har lagt ham i big Vega, hvilket er pisse fedt (hvis det lykkedes at skaffe 1000 mennesker som minimum), så skal vi forvente en lækker flødefyldt søndag aften på Vesterbro.

Jeremih har været godt aktiv med masser af gode tracks til folket, og arbejder pt på albummet “Late Nights”, hvor den 4 single lige er udkommet “Oui”.

Billetsalg starter den 04/11. lige HER

Tjek vores hurtige shout out fra manden selv lige HER

Jeremih_960x350

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?