Event: UK’s mest populære duo Krept&Konan, besøger Pumpehuset til DDS 5 YEAR B-Day Bash

krept-and-konan

Skandinaviens største hiphop og fashion blog Droz Daily Steezin fejrer 5 års fødselsdag med Krept & Konan (UK), Fabian Mazur, Mr. Møller, DJ Abstract (NL) og mange flere i Pumpehuset fredag d. 5. December i samarbejde med Pumpehuset og Havana Club Especial.

Direkte fra Sydlondon kommer den unge prisvindende duo Krept & Konan, der for 6 år siden begyndte at dele deres rim og beats på sociale medier og samtidig lancerede deres eget label og tøjkollektion Play Dirty på bedste DIY-facon. Gruppen har sine rødder i det hårde engelske grimemiljø, men har slået hul på det amerikanske marked efter at være blevet signet til Def Jam records. Samarbejder med Wiz Kalifa, Jeremih. YG, Skepta, Ed Sheeran mfl har defineret dem som en gruppe med ambitioner langt ud over Londons skarpe Grime dogme.

”Krept & Konan er et af de bedste eksempler på at Grime og hiphop er en global ting. I år har vi bragt Skepta og Stormzy til DK og folket har taget rigtig rigtig godt i mod de engelske acts. Vi har i DDS altid bakket op om nye bølger og derfor er vi meget stolte af at præsentere Krept & Konan’s første headliner gig i Skandinavien til vores fødselsdags fest.” siger Danijel Drux fra DDS.

Fødselsdagsfesten kommer udover Krept & Konan til blandt andet at byde på et gensyn med DJ Abstract & Mr. V.I.fra Patta Soundsystem i Amsterdam, der tidligere har optrådt til DDS’s legendariske street parties. Senest til Distortion hvor DDS hostede en af årets største scener til et regulært Road Block ved Børsen. Se video fra festen HER

Udover de internationale acts er der heftig lokal opbakning når DDS allstars Fabian Mazur, Emil Boye, Mr Møller, Naima, Youss og Zaggai spiller op til langt ud på natten.

Festen starter tidligt med pre-party hvor Havana Club Especial byder på gratis drinks og Drux flipper pandekager og Sücuk toast til folket.

DDS 5 års fødselsdags fest med pre- og afterparty.

Lørdag d. 5. December kl 22.

BILLET: Preparty fra kl 20.00-22.00 præsenteret af Havana Club Especial: – 200,- inkl gebyr

BILLET: Billet til koncert fra 22:00 – 160,- inkl gebyr

Adgang til afterparty er +18år – 80,-. Kun dørsalg

Krept&konan flyer9 2

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?