Album: Jamie Kamara’s debut-EP “8B” er det, vi i lang tid har manglet i dansk urban musik.

FullSizeRender

“Kvalitet tager tid! ‘8B’ kunne have været ude 1 eller 2 gange på nuværende tidspunkt, men så ville det aldrig været blevet til det dét er.. Jeg har ikke lyst til at proppe projektet ned i halsen på folk, jeg vil hellere have de selv opdager det, lytter til det og selv får en positiv musikalsk oplevelse ud af det” det var hvad Jamie sagde til mig, da jeg snakkede med om ‘8B’ og hvorfor det havde været så længe undervejs. Og nu da jeg har hørt det færdige produkt, er jeg glad for han tog den tid med det, for resultatet er blevet fænomenalt!

Der er noget for alle på ‘8B’, fra den 90’er følende “Gør Det” til den flotte og personlige “April I Paris”. Der er til dansegulvet, sengen eller landevejen og ‘8B’ føles som en opsamling af flere forskellige historier og scenarier, følelser og tanker fra en ung talentfuld gut, der kan spille på rigtig mange strenge.

Produktionen er i top, med masser af forkærlighed for det soulede og funky, og selvom alle beatsne er meget varierede, kan man altid fornemme den røde tråd. Flowgamet er på et andet niveau, som du bl.a. Hører på bl.a. “Kællinger”. De små ting som arrangementerne, dubsne og stemningsstykker mellem numrene gør du ryger ind i en zone. ‘8B’ er noget af det bedste dansk musik kan præsentere og jeg glæder mig virkelig meget til at følge hans udvikling og se hvad det næste bliver! Mange kan noget, men få kan rigtig meget, og når man både skriver og producerer hele sit album selv fra top til tå, med den kvalitet der skinner igennem tilhører man unægteligt den sidste kategori.

Det tid til ‘8B’ – Enjoy!!

Stream den på Spotify HER

3 Readers Commented

Join discussion
  1. Ejeren on 09/11/2015

    Du mangler indhold i dine tekster brormand

  2. Pingback: Event: 5 gode grunde til at kigge forbi vores 5 års fødselsdagsfest | DrozDailySteezin 20 nov, 2015

    […] til vores Roskilde Street City scene. Udover det er han aktuel med sit hjernedøde album ‘8B‘, som bla. Nik&Jay har set sig lune på. Navnet er Jamie Kamara og folk ved ikke særligt […]

  3. Pingback: SteezinMusic: Red Bull Sound Select act’ Jamie Kamara rammer gaden med 2 stærke singler | DrozDailySteezin 8 jun, 2017

    […] en lille sommer banger. Jamie Kamara arbejder på at klargøre opfølgeren til sidste års “8B” og i kan forvente meget mere fra ham i løbet af […]

HAVE SOMETHING TO SAY?