Event: Ty Dolla $ign rammer Pumpehuset og har taget Krept & Konan med sig

ty-dolla-sign-lead

Live Nation, Pumpehuset og DDS præsenterer: Ty Dolla $ign (US) + support: Krept & Konan (UK)

Det er snart tre år siden at Wiz Khalifa og DDS i et legendarisk interview blev enige om, at “we gotta bring Ty out here” efter hans første Beach House-mixtape. Nu er dagen så endelig oprundet og søndag den 24. april er Pumpehuset, Droz Daily Steezin og Live Nation derfor klar til at præsentere R&B-kongen af bollemusik: Ty Dolla $ign.

Ty Dolla $ign laver, i følge ham selv (og alle der har hørt hans musik), nemlig ikke numre man kan elske til. Han laver numre man kan kneppe til og skiller sig ud i R&B-miljøet med sine beskidte tekster. Ty$’ karriere tog for alvor fart efter hittet ‘Paranoid’ fra hans andet Beach House-mixtape og blev for alvor cementeret med sidste års novemberdebut Free TC. Med hjælp fra L.A.-vennerne YG og DJ Mustard, R&B-kæmperne Jagged Edge og R. Kelly, Kanye, Diddy og selvfølgelig Wiz Khalifa, der signede ham til sit label i 2013, er albummet et bevis på Ty$’ vanvittige talent som sangskriver og producer. Lyt bare til ‘Saved’, ‘Blase’ eller ‘LA’ og du forstår det.

Så se frem til at får svedt trusser og boxers af til april og er det ikke helt nok, så kan du også se frem til supporten. Her vender Krept & Konan nemlig tilbage til Pumpen, efter de fuldstændigt lagde huset ned til DDS’ 5 års fødselsdag i december, ved et bankende udsolgt arrangement. Det fulde line-up vil blive offentliggjort løbende.

Support: Krept & Konan (UK)

Billetpriser: 285 kr. + gebyr – hold øje HER

Billetsalget starter fredag 15. januar kl. 10.00 via livenation.dk og via Ticketmaster Billetnet på Ticketmaster.dk / Billetnet.dk

1 Readers Commented

Join discussion
  1. google.com on 22/01/2016

    Even that they past credit history due to CCJs, Individual voluntary arrangement, default or perhaps
    arrears, they could apply for these financing options Forgoing oil adjustments is bound to have got a serious influence on a car engine,
    which can cost the owner a lot of money plus time

HAVE SOMETHING TO SAY?