EP: Jamaika spytter rim fra hjertet på EP’en “SxB På Fri Fod”

12080055_949124871831120_5107722214866070344_o

”Jeg havde aldrig set Jamaika live før i sommers, hvor han optrådte som surprise guest til vores Distortion-fest ved Børsen. Han indtog scenen med alle sine venner, og spillede en eller anden helt vild sang, som ingen havde hørt – noget med Somali eller Mali. Samtidig smed han trøjen, så man kunne se, at han havde ”Somali” tatoveret tværs over brystet. Hans dreads fløj gennem luften – det var helt vildt energisk og episk! Udover det track optrådte han også med ‘Gode Dage Venter’, som var det track jeg oprindelig faldt for. Det er et track, der rammer dig lige i hjertet! Siden har jeg vidst, at Jamaika har utrolig stort potentiale, og hvis han får den rigtige vejledning og får lavet de rigtige tracks, så kan han blive Danmarks næste virkelig store stjerne. Til Distortion-koncerten var han så vild at alle i publikum – selv de andre, der skulle optræde – stoppede fuldstændig op, og tænkte ”wow, hvem er det der?” Hans måde at synge og rappe på er unik!” Danijel Drux fra Red Bull Studios interview

Derefter ramte han en warm-up til Stormzy, hvor han endnu engang viste hvor god han egentlig er live. Han smertefyldte stemme som han er kendt for, lyder faktisk endnu bedre live og blandet med den her somali energy, ja så har du noget autentisk shit.

EP’en “SxB På Fri Fod” er et bundsolidt projekt og en nutidig klassiker. Han skiller sig virkelig ud fra mængden med hans jyske accent, den her stemme med så meget “pain”, og de modige fortællinger fra hans liv. Genren kan man kalde “Somali Blues” som Raske Penge sagde det så flot.

Nedenfor kan i høre tracket “MALI“, som han flækkede sidste års STREETZ MADE US PART 3 med, der desværre ikke kom med på EP’en – men så igen havde den nok ikke passet ind i konceptet på den.

Favorit tracks på EP’en: “Double Cup”, “Dara Mara”, “Blodskudt”

Favorit linie:Folk snakker som om jeg er gået pop / folk ved ikke at jeg kan finde på at pop

Støt på iTunes HER

Lyt på Spotify HER 

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?