EVENT: Elsker du fløde musik, vil du nok også elske dette event på THE ZOO

whippedcream_insta

Hi cutie pies,

Whipped Cream er et nyt event der præsenterer dig for de nyeste af det nye artister inden for r’n’b & urban musik. Whipped Cream finder sted i The Zoo’s intime rammer i indre by, med sexy drinks, dæmpet belysning, højt til loftet og lækker stemning.

I skal se aftenen som en wavy warm-up inden i drager ud i det vilde natteliv. I samarbejde med Havana Club Especial laver vi nemlig en speciel velkomst cocktail inspireret af artworket fra eventet, som de første gæster får helt for free. #HavanaSocialClub

Udover det flotte live line-up vil Emil Boye & Omar Zaggai back 2 back spille noget af det bedste bump&grind music i nogensinde har hørt.

◊ LINE-UP:

Den Italienske producer og sangerinde KAWN kombinerer dystre bas linier med rå lead synths, episke melodier og legesyge hooks for at opnå hårdtslående beats. På toppen af disse post-indietronica produktioner synger Kawn med sin tryllebindende og manipulerende feminine vokal. Lyt HER

♦ KATIE KELLER er girl-boss attitude der møder nytænkt dansksproget r’n’b. Produktionerne er tunge og Drux fra DDS kalder hende den danske Rihanna. Hun har udgivet sin første single ”Eller ik”, der var P3’s Uundgåelig og hun følger op med en EP i foråret. Se video HER

♦ KING er Gabriela Olmedo. der med en vild attitude mixer hiphop og pop til perfekt urban mix. King har allerede markeret sig på Trailerpark Festival, som support for bl.a. Angel Haze og med hendes in your face video ”Silly Move”. Se video HER

♦ BRAVE A DANGER er et svensk pop projekt bestående af producer Marcus Gustafsson og sanger Christian Davison Blad. Brave A Dangers musik spænder fra det melankolske til det opløftende – båret af melodierne. Bemærk de har samme manager som Scarlett Pleasure. Se video HER

◊ SUPPORT:

♦ EMIL BOYE
♦ OMAR ZAGGAI

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Sted: The Zoo
Dato: Fredag 11 Marts
Doors: 20:00
Entre: 70kr i døren
Aldersgrænse: 21+
Dresscode: Pænt tøj

*Vær opmærksom på at dørmanden kan vælge at afvise, hvis han mener personen ikke passer ind i THE ZOO’s normale klientel.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Kærlige hilsner

DDS, 3rd Tsunami & Havana Club

Tilmeld dig facebook eventet HER

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Fantastic blog you have here but I was wanting to know if you knew of any community forums that cover the same topics discussed in this article?

    I’d really like to be a part of community where I can get advice from other knowledgeable individuals that share the same interest.
    If you have any suggestions, please let me know.
    Appreciate it!

HAVE SOMETHING TO SAY?