MUSIK: 3 friske danske udgivelser, vi lytter til på DDS kontoret lige nu

Screen Shot 2016-03-07 at 00.42.28

Ukendt Kunstner “Den Anden Side”

“Albummet der droppede ud af det blå, er den fjerde udgivelse fra superduoen Hans og Jens Ole, og endnu engang formår de at spytte de dybeste og mest snigern ting ovenpå verdensklasse produktioner”

Favorit tracks på nuværende tidspunkt: “Soma”, “Lige Nu” feat Sivas, “Ingen Problemer”, “Ingen hører”, “Mand Over Bord” feat Track72.

Favorit linie: “Jeg ikke nogen problemer / jeg bare ruller i min bimmer” #Vibe 

Hør hele lortet HER

artworks-000146127717-f96k2f-t500x500

Sivas “Familie Før Para”

“At Sivas er nået så langt og blevet så stor, er uden tvivl noget af det fedeste der nogensinde er sket i dansk musik. Jeg synes det siger meget om “branchen”, publikum og samfundet og gir folk derude masser af håb. Men der altid bagsiden af medaljen og det fortæller Sivas på sin helt egen måde på dette album. For at ramme toppen må man ofre nogle ting i sit liv og mange gange glemmer man de vigtigste ting på vejen derop, men man må aldrig glemme at det er familie før para

Favorit tracks på nuværende tidspunkt: “Problema”, “Teknik”, “Stilen”, “Godfather” feat MellemFingaMuzik, “Ned” feat Ukendt Kunstner, “Shu Bekymringer”.

Favorit linie:  “Jeg sagde til de ældre / jeg har brug for nogle fluez / ja jeg regner med para / jeg har brug for en dusch / de sagde gå og sælgt hvid ELLER du har teknik  (kan virkelig ik høre hvad der blir sagt) / vi burde give dig en bux / jeg sagde det ikk noget biggie / bare gimme the loot / jumpman jumpman hvis der minus lav en robman / Zlatan Zlatan min teknik er fra min block man”

Hør hele lortet HER

Screen Shot 2016-03-07 at 01.38.06

ArtigeArdit “Fristelse Fordærver”

Fra deres pressemeddelse: Artigeardit er stadig et ukendt blad hos mange hiphop fans, men det kommer til at ændre sig i løbet af 2016. Med sin debut EP “Fristelse Fordærver”, viser Artigeardit sine solide lyriske skills og evnen til at formidle det kaotiske urbane ungdomsliv.

Artigeardit har en unik lyrisk aggressivitet og sikkerhed, som selv erfarne rappere må misunde. Hans linjer er både vittige og indeholder læresætninger som gør lytteren i tvivl om, hvorvidt han vitterligt blot er 19 år gammel. 

Artigeardit er hverken en typisk gaderapper eller en samfundskritisk lyriker, men bringer derimod en unik stil der ligger sig midt imellem, når han på sin EP forholder sig kritisk til det urbane gadeliv, det at være ung og fristelserne der følger med.”

Det der beat på “Forklar Ma” er det sygeste jeg har hørt i lang tid, ren Just Blaze movie vi ude i! Det der omkvæd Murro lægger får damerne til at smide tøjet – det en sikker odds + alt for sygt at høre Jamie Kamara på en andens track.

ArtigeArdit har masser af potentiale og spytter virkelig godt…. Vi ser frem til at høre ham live.

Favorit tracks på nuværende tidspunkt: “Forklar Ma”, “Fristelse Fordærver” feat Murro & Jamie Kamara, “Bliv Ved”, “Bare Lyv”

Favorit linie: “Mavetaske og mine Nike’s / 20 prince light og en ice-tea / dine perker venner synes jeg er på man / og dine danske venner synes jeg er nice gee / og din dame synes sikkert jeg er dejlig / du har hende med i aften hvor belejligt / lad os stole på hende hun er utilregnelig / jeg kan se det på måden hun kigger på min drenge”.

Lyt til hele lortet HER

1 Readers Commented

Join discussion
  1. email Spike review on 25/03/2016

    Problems identified within the initial testing section could allso be
    rolled up iinto the upkeep section and retested during the subsequent check
    cycle.

HAVE SOMETHING TO SAY?