EVENT: Mannequin challenge legenderne Rae Sremmurd besøger Store Vega

raesremmurd_press622x400

Sidst de to unge drenge var forbi København, blev det til en stor fest med masser’ af mosh-pits. Nu er de 2 energiske guys så klar til at knække stedet igen med deres nyeste album “SremmLife 2”. Mississippi drengenes album er nemlig blevet rost meget på gadeplan, og har nogle bangers klar der næsten vil smadre de gode højtalere inde på Store Vega og mon ikke de fyrer op for den sygeste mannequin challenge imens deres store hit “Black Beatles” spiller i baggrunden.

Hvis du har dårlig hukommelse og kan ikke huske hvad de har lagt til befolkningen, så vil vi minde dig om at de nok også optræder med bangers som “No Type”, “No Flex Zone” & “Throw Sum Mo”. Så det vi prøver at fortælle dig er at det nok blir ligesom at være til en Distortion gadefest, bare indenfor hahaha.

Rae Sremmurd
8. Februar @ Store Vega
Link til alm billetter og VIP lige HER

Lyt til “SremmLife 2” lige HER

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?