Musik,  TV

X Factor 2022: De er med i liveshows – 1. del

X Factor 2022 er i gang og programmet er nået til bootcamps, hvor de udvalgte til hver kategori bliver udvalgt. Her er de profiler, der er gået videre til liveshows efter 1. del af bootcamps.

Bootcamps-programmerne er delt op i to, og i første del blev den ene halvdel af de udvalgte til liveshows offentliggjort.

Thomas Blachman har i 1. del valgt:

Solister under 23: Mads Moldt Hutzelsider

Mads Moldt Hutzelsider tørnede sammen med Lasse Skriver, og de gjorde det begge virkelig godt – også til bootcamps.

Løbet var tæt, men på trods af at Lasse pt. overgår Mads markant på Instagram, så blev det talentfulde Mads, der fik live-billetten med videre.

“Vi vinder hele lortet. Jeg kommer til at vinde med dig. Fatter du det?,” sagde Blachman med sikkerhed i stemmen til sin unge guldfugl, efter at han havde sendt Mads videre.

Solister over 23: Maria Ranum Isaksen

Maria Ranum Isaksen skulle op imod Meseret Tesfamichael til bootcampen. Her var det Maria, der med en smuk version af “Ocean Eyes” fik JA af Blachman til at komme i liveshows.

“Jeg synes, at du har været fin og bemærkelsesværdig,” sagde Blachman til Maria, før han sendte hende videre.

Derefter begyndte hun at græde, og så foreslog Blachman at de skulle gå tæt på kameraet, fordi tåre er godt TV. Han må siges at være en mand, der ved hvad producenten vil have.

Kwamie Liv har i 1. del valgt:

Solister over 23: Oliver Antonio Giner

Oliver var i en direkte duel med Rune Duch om at komme videre til liveshows i dette års X Factor. Det blev Oliver Antonio Giner, som vi skal se i liveshows i denne sæson.

“Selvom du ikke siger alt det, du tænker, så ser jeg det. Du er landet det helt rigtige sted med mig. Så tror jeg, at vi faktisk kan komme rigtig langt sammen,” fortalte Kwamie til Oliver, der kneb en lille tåre efterfølgende som en rigtig mand, der tør vise følelser, gør det.

Martin Jensen har i 1. del valgt:

Solister over 23: Kári M. Fossdalsá

Kári var oppe imod Lotte Røntved Knudsen til bootcamp, men det var altså førstnævnte, der endte med at få den eftertragtede billet til liveshows.

“Når du begynder at synge, så tager du rummet med storm. Så lyder du som om, at du ikke har lavet andet hele dit liv,” sagde Martin til Kári, før han sendte ham videre.

Foto: Shutterstock